What's new

Aviator oyunu və kazinoda məsuliyyətli oyun

Tetazedr

Member
Aviator oyununu çox sevirəm, çünki həm maraqlıdır, həm də qısa müddətdə oynamaq mümkündür. Amma son vaxtlar fərq etmişəm ki, bəzən çox sürətlə oynayanda özümə nəzarəti itirirəm və böyük pullar uduzuram. Məsuliyyətli oyun haqqında nə bilirsiniz? Kazinoda necə məğlubiyyətdən qaçmaq olar? Düşünürəm ki, müəyyən qaydalarla oynamasam, uduşları itirəcəyəm.

Ucha

Member
Aviator oyunu cəlbedici olsa da, məsuliyyətli oyun həqiqətən də vacibdir. Mən də bir neçə dəfə həddindən artıq mərc edib uduzmuşam, amma sonra oyuna daha diqqətli yanaşmağa başladım. Əsas odur ki, hər dəfə mərc edəndə itirəcəyini də nəzərə alıb, müəyyən limitlər daxilində oynayasan. Mən özüm bir qayda qoymuşam ki, qazandığım məbləğin bir hissəsini geri çəkim və qalanını oynayım. Məqalə mənbəyi haqqında da düşünmək lazımdır, çünki çox məlumatlı olmaq hər zaman yaxşıdır. Sən necə, heç özünə limitlər qoyursan?

Tetazedr

Member
Bəli, məsuliyyətli oyun barədə fikirlərini dəstəkləyirəm. Mən də son vaxtlar məbləğ limitləri qoymağa başlamışam və itkilərim azalıb. Məsələn, mən hər dəfə bir məbləği itirəndən sonra fasilə verməyə çalışıram. Limitlər həqiqətən də çox vacibdir. Paylaşdığın məsləhətlər üçün təşəkkürlər.